Звідки Ви?

Замовляйте за телефонами:

          (098) (093) (066)
511-9-777

До конца акции

-1074 дней

-1075 дн
22 час : 44 мин : 29 сек

Период проведения акции : 01 Травня — 10 Травня 2021

У ці святкові дні, Ваш шашлик буде однаково ідеальним як на мангалі, так і в духовці. Щоб він вийшов соковитим і смачним, ми замаринували його в нашому фірмовому маринаді, приготованому за особливим рецептом. Короткий і зрозумілий відеорецепт для мангала можна подивитися тут, а для духовки - тут.


Процес приготування шашлику з курячого філе на мангалі.
1. Розведіть вогонь і дайте вугіллю прогоріти, що б вони тліли і жар був рівномірним.
2. Викладіть шматочки курки на решітку. Щільно стисніть її стулки і закрийте затиск на ручці.
3. Перевертайте грати з куркою через кожні 5-10 хвилин.
4. Смажте курячий шашлик 30-40 хвилин до готовності, в залежності від жару вугілля.
5. Готовий шашлик можна подати з овочами гриль або вашим улюбленим гарніром.


Процес приготування шашлику з курячого філе в духовці
1. Заздалегідь розігрійте духовку до 180-200 градусів, бажано в режимі «Конвекція».
2. Викладіть шматочки курки на решітку, а під решітку поставте деко з пергаментом. Це захистить духовку від випадкового розбризкування жиру.
3. Запікайте курячий шашлик в розігрітій духовці 20-30 хвилин, в залежності від ступеня готовності м'яса та особливостей вашої духовки.
4. Через 10-15 хвилин переверніть шматочки і збризніть водою.
5. Готовий шашлик можна подати з овочами гриль або вашим улюбленим гарніром.


zvonok.svg oprosnik.svg