Звідки Ви?

Замовляйте за телефонами:

          (098) (093) (066)
511-9-777

Онлайн-ресторан SMILEFOOD відкрився у Вінниці.

Онлайн-ресторан SMILEFOOD 5-го лютого поточного року прийняв перше замовлення у Вінниці. Це вже п'яте місто представництва онлайн-ресторану після Києва, Одеси, Миколаєва та Херсона.

SMILEFOOD представлений на ринку приготування та доставки готової їжі з 2013-го року. Тоді онлайн-ресторан став першим представником dark kitchen в Україні.

Принципи онлайн-ресторану залишилися незмінними і досі. У SMILEFOOD готують із-під ножа. Це означає, що страву починають готувати лише після отримання вашого замовлення. Таким чином виходить досягти максимальної свіжості та якості приготування страви.

SMILEFOOD традиційно працює цілодобово. Замовити вінничани зможуть у будь-який день, у будь-який час - без обмежень.

2021-го року бренд-шефом SMILEFOOD став Юрій Ковриженко, амбасадор української кухні у світі. За версією журналу НВ Юрій увійшов до списку 33 найкращих кухарів України, які задають тон у ресторанній культурі.

У меню онлайн-закладу вінничани зможуть знайти страви від шеф-кухаря за його власною рецептурою, піцу, роли, суші, боули, рис та пасту, страви BBQ, салати та супи, десерти та напої власного приготування.

"Ми дбаємо, щоб їжа стала задоволенням", - розповідає про місію компанії засновник SMILEFOOD Олександр Соколов. - "Тому ми безперервно працюємо над удосконаленням якості наших послуг та впровадили у нашій компанії технологію японського менеджменту Kaizen".

Ефективність технології Kaizen доведена такими світовими брендами як Toyota, Canon, Honda, Komatsu, Matsushita (відоміший як Panasonic, JVC, Sanyo) і т.д.

Традиційно у SMILEFOOD доступний самовивіз замовлення.

Представництво у Вінниці знаходиться за адресою: вул. Монастирська, 26.

Щоб зробити замовлення – просто виберіть потрібне місто на сайті

← Повернутися до списку новин
zvonok.svg oprosnik.svg