Звідки Ви?

Замовляйте за телефонами:

          (098) (093) (066)
511-9-777

SMILEFOOD запрошує на аматорський кібертурнір SMILECUP у дисципліні DOTA 2!

28 листопада цього року відбудеться аматорський турнір SMILECUP у форматі 5Х5. SMILEFOOD у співпраці з кібер-ареною SKiLL_UA проведе турнір у дисципліні DOTA 2.

“Запрошуємо всіх любителів Dota2 взяти участь у турнірі SMILECUP, – каже Дмитро Артемчук, PR-директор SMILEFOOD. - “Не має значення в якому місті України ви живете і який у вас рівень гри. Навіть якщо вирішили спробувати вперше – емоції від гри гарантовані. Збирайте друзів у команду та вступайте у боротьбу за смачний призовий фонд. Участь у турнірі безкоштовна”.

Кіберспорт став офіційним видом спорту в Україні зовсім нещодавно – у вересні 2020 року. При цьому Україна займає вже 9-е місце з розвитку кіберспорту у світовому рейтингу країн.

"Dota 2 - 2-а за популярністю кіберспортивна дисципліна в Україні", - зазначає Андрій Воронов, керівник кіберспортивної спільноти SkiLL_UA. - “Вік граючих зазвичай від 16 до 35 років. Цікаво, що дівчат 20% від загальної кількості”.

Пандемія Covid-19 вплинула на звички українських геймерів – 56%

респондентів зараз грають частіше. Водночас 31% стали більше витрачати на відеоігри, - наголосили у SkiLL_UA.

Призовий фонд турніру SMILECUP:

1-е місце – 5 сертифікатів для замовлення у SMILEFOOD номіналом 1000 грн.

2-е місце – 5 сертифікатів для замовлення у SMILEFOOD номіналом 500 грн.

3-е місце – 5 сертифікатів для замовлення у SMILEFOOD номіналом 300 грн.

Але подарунки отримують усі учасники!

SMILEFOOD дарує промокод на smart чізбургер курячий до будь-якого замовлення в мережі онлайн-ресторану! Такі промокоди отримують усі зареєстровані гравці!


Трансляція фінальної гри буде доступна за посиланням - https://www.twitch.tv/skill_ua

Всі деталі доступні у формі реєстрації за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKCmJ3w_IRpwAeP_IAvT0155FMWOP7GEpYutWqVGQK9P6X6w/viewform

← Повернутися до списку новин
zvonok.svg oprosnik.svg